Tholen Glas

Gecombineerd ruim 50 jaar ervaring in glas.

Ambitieus

Bij ieder project, groot of klein, streven wij naar een perfect resultaat. Wat uw wens ook is, wij gaan er graag mee aan de slag.

Persoonlijk

Iedere woning is uniek en dat vergt een persoonlijke aanpak. Wij inventariseren samen met u de mogelijkheden om tot het gewenste resultaat te komen.

Duurzaam

Voor Tholen Glas is duurzaamheid een belangrijk thema. Onze hoogwaardige producten hebben dan ook een lange levensduur en voldoen aan de geldende duurzaamheidsnormen.

Tholen Glas is een innovatieve en allround onderneming op het gebied van beglazing, kozijnen en serres. Met een gecombineerde ervaring van ruim vijftig jaar is de tweede generatie van dit Thoolse familiebedrijf in staat om voor iedere wens of situatie een passende oplossing te bieden. Met onze hoogwaardige producten, duurzame oplossingen en gespecialiseerd maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Tholen Glas is veel meer dan glas alleen. Wij zijn uw betrouwbare partner, van de tekentafel tot en met de realisatie en de uiteindelijke oplevering. Wij bieden uitstekende service en kwaliteit tegen een scherpe en eerlijke prijs. Dat is wat u van ons mag verwachten.